Aftenbladet + Fasett = sant

Fasett har signert kontrakt om levering av byråtjenester med sin egen stolte regionavis, Stavanger Aftenblad.

Fasettitrapp
På bildet, fra venstre: Egil Alv Andreassen (F), Kim Hendricks (SA), Ingrid Krane Nicolaysen (F), Silje Herget (SA), Tor Anders Voldsund (SA), Helene Egeland (F), Maren Aadnøy Goa (F), Pål Hjorth Berge (F), Marie Tønnessen (SA), Martine Østrem (F).

Samarbeidet med Aftenbladet er allerede i gang, og den første kampanjen ble lansert tidligere i høst, «Hva betyr det for deg»-jobben.

– Kvalitet er i fokus når vi velger byrå å samarbeide med, og det har Fasett vist at de leverer. Fasett er en god match for oss, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Tor Anders Voldsund, markedssjef i Stavanger Aftenblad.

Pål Hjorth Berge
i Fasett er svært fornøyd med den nye samarbeidsavtalen.

– Vi har ønsket oss Stavanger Aftenblad som kunde lenge! Aftenbladet er en av regionens eldste og sterkeste merkevarer, og de befinner seg i et marked i voldsom endring. Vi gleder oss til jobben som står foran oss, og vi ser på dette som et langsiktig samarbeid, sier han.

Kontrakten som er signert er en toårig avtale med opsjon om forlengelse. Avtalen omfatter rådgivning, strategiarbeid, idé- og konseptutvikling, intern- og eksternkampanje, design og produksjon.