Akademia hyrer Dinamo

Dinamo skal styrke Universietet i Oslos posisjon som landets ledende universitet.



– Vi skal bli enda bedre til å vise landets dyktigste, mest motiverte og karrierebevisste studenter hvorfor Universitetet i Oslo er det beste valget for dem, sier kommunikasjonsdirektør Siv Nordrum ved Universitetet i Oslo i en pressemelding.

Universitetet i Oslo er rangert som nummer én i Norge, og som nummer tre i Norden. Av totalt 16.000 universiteter og høyskoler på verdensbasis, ligger UiO på en 64. plass.
– I tillegg til å utdanne flere høykvalifiserte kandidater til arbeidslivet enn noe annet norsk universitet, har Universitetet i Oslos forskning bare siden 2004 resultert i over 300 innovasjonsideer, etablering av 14 nye selskaper og nær 30 kommersialiserte prosjekter. Dette ønsker vi at flere skal vite om, sier Nordrum.

Dinamo er klare for jobben.
– Vårt mål er å skape god kommunikasjon som ivaretar Universitetet i Oslos unike historie og arv, og samtidig tydeliggjøre universitets imponerende kompetansenivå og karrieremuligheter for studenter som virkelig vil noe, sier Tom Ovind, konsulent og kundeansvarlig i Dinamo i pressemeldingen.