Alex Herron til Både Og Film

Den Spellemannpris-vinnende, og fram til nylig, Los Angeles-baserte musikkvideo-regissøren og fotografen Alex Herron er tilbake i landet, der han skal regissere film for Både Og Film.

Alex Herron
Alex Herron er tilbake i gamlelandet.

– I en årrekke har denne fininnstilte filmregissøren vært basert i Los Angeles der han med kløkt og presisjon har regissert musikkvideoer for store internasjonale artister, forteller produsent Lars Olav Seim fra Både Og Film.

– Nå er han hjemme igjen med et brennende ønske om å lage filmer som stikker seg ut, som man bare liker å se på, men som også har en idé som er tatt ut maksimalt. For ikke bare er Herron en visuelt eminent regissør. Han er også en historieforteller av rang. Og mener at det i hvert fall ikke er noe vits i å lage noe som ingen legger merke til, noe en katalog på over 2,2 milliarder streams også antyder, fortsetter Seim, som virker godt over gjennomsnittlig fornøyd med signeringen av Herron.

– Det er helt rått å jobbe med Alex, profesjonell til fingerspissene med like høye krav til seg selv som folka han jobber med. Ikke bare er han ute etter det beste uttaket på sett, men også i idéjobbingen og manusarbeidet tilfører han idéen de dimensjoner som må til for å løfte en film til sitt største potensial. Rett og slett en kanonsignering.

Registallen til Både Og Film består fra før av blant andre Iram Haq, Andres Heger-Bratterud, Bjarte Arneson og Mats&Mørland.