Anerkjent havbruks-innovatør velger KIND

Som en av tre finalister i European European Inventor Awards i 2019, har Oslo-baserte Stingray allerede bevist verdien av sin innovative havbruks-teknologi. Nå har selskapet valgt KIND som sin fremtidige branding-partner. Byrået skal hjelpe Stingray med å forsterke merkevaren sin på det globale markedet.

96669 a3fb1 feature
Foto: Stingray

Stingray utvikler intelligent havbruks-teknologi som kombinerer stereomaskinvisjon, avansert programvare og laser med høy presisjon for målrettet å eliminere parasitter som smitter oppdrettsfisk. Selskapets mål er å hjelpe globale fiskeoppdrettere med å øke produksjonen og forbedre høstingen, samtidig som de sikrer fokuset på fiskevelferd.

Stingray er allerede globalt anerkjent for sin innovative teknologi. Som en av de tre finalistene i European Inventor Awards i fjor, har selskapet fått massiv internasjonal mediedekning, blant annet gjennom Daily Planet.

Skal løfte merkevaren til neste nivå

Stingray skal nå samarbeide med KIND for å forsterke merkevaren sin på denne globale scenen.

– I Stingray er vi strålende fornøyd med å annonsere KIND som vår nye branding-partner. Vi har fulgt KIND i flere år og har sett hvordan de er i stand til å levere fortreffelighet innen merkevarebygging hver gang på tvers av mange sektorer. Vi har full tillit til at KIND skal hjelpe oss med å bygge et anerkjent internasjonalt selskap i årene som kommer, sier administrerende direktør John A. Breivik i Stingray.

Laserfokus på fiskevelferd

Med sitt intelligente system for eliminering av lakselus er Stingray verdensleverandør av teknologi til oppdrettsnæringen.

– Stingrays laserfokuserte teknologi setter nye standarder for havbruksforvaltning og fiskevelferd. Det er slike revolusjonerende nyskapninger som begeistrer oss. Vi er strålende fornøyd med å få muligheten til å samarbeide med Stingray om å realisere det fulle potensialet til denne banebrytende teknologien, og samtidig sette fokus på større bærekraft i havbruksnæringen, sier Tom Emil Olsen, daglig- og kreativ leder for KIND.