Anna of the North til Gullblyanten

Den fremadstormende artisten skal kaste glans over Norges største og viktigste kreative konkurranse. Oslocityfuckboy sparker igang etterfesten, mens Pia Skevik skal få dansegulvet til å koke.

92229 72103 original
92230 dd383 original

Anna of the North, også kjent som Anna Lotterud fra Gjøvik, er en av disse driftige unge artistene som har rukket å gjøre langt mer oppstand internasjonalt enn her hjemme (foreløpig). De siste årene har hun på kort tid bemerket seg med elektropop-perler som «Sway», «The Dreamer» og «Baby», i tillegg til å bidra på to spor på albumet «Flower Boy» av Tyler the Creator.

Hun har gjort turne med Kygo i Europa, og supportjobb for Justin Bieber, samt konserter verden rundt for utsolgte hus. Høsten 2017 kom omsider også debutalbumet «Lovers» som hentet gode anmeldelser verden rundt, og et nytt album er ventet senere i år.

Første smakebit kan du høre i «Leaning On Myself».Dronninger og konger av nach

Ifølge Wikipedia er et naschspiel «en mindre formell, ofte improvisert, festlig tilstelning etter den egentlige festen», og det beskriver ganske greit hva som skjer etter selve prisutdelingen i Gullblyanten på The Hub. For å sparke det hele igang kommer rufserockerne Oslocityfuckboy, som er aktuelle med sin andre EP-utgivelse. Det fremdeles temmelig ferske bandet har allerede en kult-aktig undergrunnsstatus som også har rukket å nå reklamebransjen.

De lover som alltid: hastighet og hud, svette, sjarm og sjel.

Nachspiel-DJ denne kvelden er ingen ringere enn Pia Skevik, som burde være et kjent DJ-navn for de aller fleste etter å spilt på klubber over hele verden siden 2004. Hun har også traktert større arrangementer som​ Spellemann, Gullfisken,​ ​NRKs​ ​høstlansering,​ ​en​ ​rekke filmpremierer,​ ​boklanseringer, produktlanseringer,​ ​hagefester,​ ​bryllup​ ​og privatfester​ ​av​ ​alle​ ​slag.

Ikke la all denne goodnessen gå til spille: Kjøp billett her. Fristen går ut torsdag 14. februar.