ANTI + Altibox = sant

Etter en omfattende kundepitch har Altibox valgt ANTI som sin totalleverandør på design og reklametjenester.

62380 83ef4 original
62383 8ea18 original
62386 13ae7 original

– ANTIs arbeidsmodell gjør at prosessen med å overføre Altibox’ identitet og DNA til kommunikasjon og reklame blir sømløs. Vi sitter igjen med en effektiv og helhetlig pakke som treffer med en stemme i alle kontaktflater, sier Lene Bjørck, strategisk rådgiver marked, kommunikasjon og forretningsutvikling for Altibox, som leder prosessene rundt ny visuell identitet, merkevare og kommunikasjonsstrategi.

– At Altibox har valgt ANTI på en slik totalpakke er vi selvfølgelig stolte av. Vår innsikt rundt merkevareopplevelse og identitet gir oss og kundene en klar fordel når vi skal ta med oss verdiene over i kommunikasjon og reklame, sier Kenneth Pedersen, administrerende direktør i ANTI.

Anti + Altibox

Altibox er i disse dager ute med en stor reklamekampanje for å promotere «TV overalt»-tjenesten til Altibox.

– Altibox er en utfordrer i markedet, noe som passer ANTIs ambisjoner om å skape «Intereference» veldig godt. Vi har fått brukt vår strategi og designkompetanse til og legge et solid grunnlag for hvordan vi skal kommunisere merkevaren Altibox ut i alle kanaler, sier Kjetil Wold, kreativ direktør i ANTI.

– Kampanjen vi er ute med nå viser på en ikonisk og dramatisk måte hvordan brukere av Altibox kan se sine favorittserier eller filmer hvor som helst. Batman besøker prekestolen, Saurons øye svever over Vigelandsparken og mulighetene for underholdning hvor som helst i inn- og utland er uendelige om du har «TV overalt»-tjenesten fra Altibox, sier Behnam Farazollahi, strategisk ansvarlig på kontoen hos ANTI.

– Altibox er leverandøren som er foretrukket av de som vil ha stabil kvalitet og overlegen bredbåndstilgang på alle enheter til alle i familien, det er ikke uten grunn at vi er kåret til selskapet med mest fornøyde kunder fem år på rad sier, sier Siri Tansø, markedsdirektør i Altibox.

  • Kreativt team Espen Lie Andersen og Jason Kinsella
  • Prosjektleder Hege Skraastad
  • Kreativ leder design Gaute T Aase
  • Designere på Altibox er Magnus Henriksen, Daniel Lied og Kristoffer Eidsnes