Anti etablerer innlandskontor på Hamar

Byrågründer og utflyttet hamarsing Kjetil Wold flytter familien sin tilbake og danner Anti Hamar sammen med kona Ellen Østmoen og Hamar-fotograf og regissør Jens Haugen i JH Studios.

71092 1bc36 feature
Fra venstre: Kenneth Pedersen, Kjetil Wold, Ellen Østmoen og Jens Haugen.

– Med en vellykket etablering i Bergen er tiden kommet for å se på innlandet som en mulighet. Hamar ligger i komfortabel avstand til Oslo og vi ser at vi kan tiltrekke oss flere kunder fra regionen, sier gründerne i Anti, Kenneth Pedersen og Kjetil Wold i en melding.

– Her på Hamar fant vi at JH Studios hadde veldig bra fasiliteter og topp produksjonsutstyr. Dermed inngikk vi en avtale om å innlemme JH Studios i Anti, og etablerer dermed Antis Hamar-avdeling, utbroderte Wold overfor Hamar Arbeiderblad tidligere i uken.

– Med familie på Hamar og en datter som skulle begynne på ungdomskolen passet det å flytte tilbake, sier Østmoen til samme avis.

Øker bredden med innholdsproduksjon

– Vi har allerede en sterk content-produksjon gjennom vårt selskap Anti TV. Da en av Norges mest premierte foto-, film- og content-produsenter, Jens Haugen viste frem produksjonsfasilitetene han har bygd opp i Hamar, så vi at vi kan tilby et enda bredere tilbud og en prisgunstig næringskjede til våre kunder, fortsetter Pedersen i pressemeldingen.

– Vi ønsker å bygge opp et miljø hvor vi kan tilby kunder i innlandet spisskompetansen vi besitter i hovedkontoret i Oslo samtidig som vi vil ha en lokal forankring og en kontoradresse i innlandet.

– Vi har allerede jobbet for flere kunder i regionen, Gudbrandsdalen Uldvarefabrikk, Birken, ølmerket Talas og Alpinco gir oss en god start, avslutter Wold og Pedersen.