Anti-partner i eksklusivt selskap

Eric Amaral Rohter, assisterende kreativ leder og partner i ANTI Inc Bergen AS mottar den prestisjetunge Art Directors Club Young Guns Award 13, og følger dermed i fotsporene til ledende kreatører som Stefan Sagmeister og Jessica Walsh.

64822 5df58 original
Eric Amaral Rohter
64828 39a9e original
Bilde: Eric Rohter

ADC Young Guns Award er en internasjonal konkurranse som premierer verdens beste kreative talenter under 30 år. Konkurransen bedømmer talentene basert på kvaliteten på tvers av prosjektene i deres portefølje i motsetning til andre konkurranser hvor man bidrar med enkeltprosjekter.

Porteføljene skal inneholde en minimumsfordeling mellom profesjonelle og selvinitierte prosjekter. Eric Amaral Rohters portefølje fokuserer på utvalgte merkevarebyggingsprosjekter, gjort som en del av det ledende teamet i ANTI Bergen, samt personlige illustrasjonsprosjekter fra de siste tre årene.

Høy terskel

Årets jury har hevet listen under årets utvelgelsesprosess til det ADC kaller den mest eksklusive klassen i Young Guns’ historie. Bare 19 unge kreatører mottar prisen i år fra en internasjonal gruppe bestående av hundrevis av søkere.

Nicole Jacek, leder av Young Guns 13 komiteen, sier følgende om årets valg.

– Young Guns handler ikke om å møte en kvote på antall vinnere, men tildeler enkeltpersoner som vi enstemmig mener vil utgjøre den neste generasjonen av kulturskiftende kreatører. Klassen kan være liten, men talentet er ubestridelig.

Med mål om å identifisere de skarpeste unge kreatørene på tvers av en rekke kreative fag, har ADC Young Guns blitt mer enn bare en konkurranse, det har blitt et prestisjefylt fellesskap av opprørske kreative vidunderbarn og stigende stjerner. Tidligere vinnere inkluderer Stefan Sagmeister, Jessica Walsh, Emily Oberman, James Victore og Alex Trochut.