ANTI til Trondheim

ANTI åpner kontor i teknologihovedstaden Trondheim, som de vurerer som et «nytt knutepunkt for teknologi og brand storytelling».

86938 9b90e original
ANTI-toppene Kjetil Wold, Kenneth Pedersen, Endre Berentzen, Robert Dalen og Stian Ward Bugten

ANTI har allerede etablert kontorer i Oslo, Bergen og Hamar, og nå ser selskapet mot Trondheim. Robert Dalen, som har vært daglig leder i ANTI Bergen siden oppstarten, har de siste månedene vært i Trondheim for å forberede etableringen. Han skal lede kontorene i både Bergen og Trondheim.

– Vi har i lengre tid sett på Trondheim, og spesielt energien rundt forskningsmiljøene, som særdeles spennende. Teknologi og innovasjon har gitt Trondheim en sterk posisjon både nasjonalt og internasjonalt. Med interesse har vi fulgt med på hvordan flere av disse aktørene i økende grad har flyttet innkjøpene sine ut av regionen. Vi håper vi kan være med på å snu denne trenden ved hjelp av ANTI sin internasjonale erfaring. Det er ingen grunn til at kommunikasjonen som leveres i Trondheims-området ikke skal kunne holde samme internasjonale standard som miljøene, patentene, produktene og tjenestene regionen i dag er kjent for, sier Dalen.

– Man kjenner pulsen i byen og skal ikke ta mange øl før man møter noen som sitter i kollektivet Work-Work med en kanongod idé. Det har skjedd ekstremt mye siden jeg bodde her oppe for rundt tjue år siden, sier Dalen, som er født og oppvokst i Trøndelag.

Hentet hjem fra New York

På laget henter ANTI hjem Stian Ward Bugten, med fortid som kreativ leder i Leo Burnett NY og Leo Burnett Zurich, og som de siste årene har ledet digitaliseringen av Swisscom som kreativ leder digitalt hos Heimat Zurich og Berlin.

– ANTI har de siste årene åpnet flere kontorer i Norge, noe som har gitt oss muligheten til å jobbe tettere med kunder over hele landet på en daglig basis. Innsikten alle kontorene tilfører hele byrået er med på skape en forståelse av det norske markedet i sin helhet, og har på alle måter vært en fordel for både kunder og byrå. Vi ser et stort potensiale i Trøndelag som region og føler at tiden er inne for et ANTI-kontor i Trondheim, sier Kenneth Pedersen, administerende direktør i ANTI.

– Nå som vi etablerer oss i Trondheim ønsker vi å tilby både etablerte selskaper og startups det steget de trenger for å komme seg videre ut i verden. Det skal vi gjøre ved å sette sammen team med ulike fagdisipliner etter en redaksjonsrettet arbeidsmetode. I tillegg til å bruke internasjonale samarbeidspartnere der vi ser at det trengs markedstilpasninger, sier Stian Ward Bugten.

Ward Bugten flytter tilbake til hjemlandet i begynnelsen av januar og den nye avdelingen vil formelt bli stiftet da. ANTI vil forøvrig samlokalisere seg med det Trondheims-baserte filmproduksjonsselskapet TYD.