Antimedia-gründer med nytt produksjonsselskap

Antimedia-gründeren Andreas Braaten henter inn tre regissører til det nye produksjonsselskapet Lineup.

86666 20102 original
Høye, mørke og på oppstilling (f.v.): Andreas Braaten, Carl Christian Raabe, Trond Hansen og Patrick Katzman

– I Lineup tar vi med oss den ekstreme tankegangen fra Antimedia, men med nye folk kan vi levere mer og større bredde, sier Andreas Braaten, daglig leder og produsent.

Braaten var med å starte produksjonsselskapet Antimedia i 2006, og er kjent for sin utradisjonelle tilnærming til filmprosjekter. Enten det er å filme øyeeplet til Aksel Lund Svindal i 100 kilometer i timen, eller å få vinden i Larviks bøkeskog til å spille Farris-melodien fra Farris-flasker.

Den beste «linupen»

– De aller fleste i denne bransjen er enige om at man må tenke utenfor boksen for å nå frem i dagens mediemarked, enten filmer skal distribueres via app, på Facebook, kino eller TV. Da handler det om å ha de rette folka. I Lineup setter vi vår ære i å ha den beste «linupen» til prosjektene, sier Braaten.

Produsenten har hentet inn følgende tre regissører til Lineup:

Carl Christian Raabe er regissør og manusforfatter, og har jobbet som dokumentarfilmskaper og stillsfotograf, blant annet på «Kon-Tiki», «Hodejegerne» og «Gåten Ragnarok». I tillegg har han lagetcontent- og reklamefilmer for blant annet RedBull, Maxbo, Apotek1, Samlaget og Never Naked. Raabe har en mastergrad fra The London Film School og har studert psykologi på NTNU.

Patrick Katzman har over 20 års erfaring bak kamera, først som motefotograf i Paris med kunder som Cartier og L’Oreal, til Moet & Chandon, Chloe, Lufthansa og Procter & Gamble. De siste årene har han jobbet som regissør i Norge for blant annet Nespresso, Gilde, Rimi, Avinor, Widereø, Sony og Warner Music.

Trond Hansen er tidligere profesjonell syklist, og har reist verden rundt. I tillegg til generell filmutdannelse, har han spesialisert seg innen produksjon av lyddesign og musikk, og leverer musikkomposisjon og lyddesign i tillegg til regi. Han har regissert filmer for Rema 1000, Red Bull, og NSF.

www.lineupfilm.no