Aparent signerer regissør Pernille Sandberg

Aparents seneste tilskudd i produksjonsselskapet er regissør Pernille Sandberg. – Det var en no-brainer å ta kontakt, forteller Aparent-produsent Lasse Nyhaugen.

Pernille sandberg Portrett
Pernille Sandberg. Foto: Ole Dyrseth

Pernille Sandberg er en prisvinnende kunstner og filmskaper som vokste opp i København, flyttet til Berlin i slutten av tenårene, før hun bosatte seg i Oslo. Gjennom barndommen deltok hun på foreldrenes arbeidsreiser og ble i denne perioden undervist hjemme. Denne oppveksten hadde stor innvirkning på hennes kreative liv. Hennes kunstneriske utrykk og estetikk kjennetegnes av en respektfull tilnærming til hennes emner, hvor hun ofte belyser komplekse temaer i oversette skjøre historier.

– En no-brainer

– Vi har i en lengre periode ønsket å utvide registallen, og øke produksjonskapasiteten til Aparent. Da Pernille dukket opp på radaren var det egentlig en no-brainer å ta kontakt. Hun har et usedvanlig godt øye innenfor flere fag og sjangre, og har samme dype respekt for filmproduksjon som oss. Vi gleder oss stort til ta del av reisen hennes, forteller Lasse Nyhaugen, eksekutiv produsent i Aparent.

Tross sine unge alder har hun allerede et godt fotfeste i den kommersielle verden med jobber for blant annet DNB, Redd Barna, Porsche, Tom Wood, Holzweiler, Nationaltheatret, Vogue, Zeiss, AnOther Magazine, NOWNESS og Innervisions.

– Et intenst inspirerende miljø å være en del av

– Jeg verdsetter utrolig høyt å være omgitt av så talentfulle, ambisiøse og dedikerte filmkunstnere som Aparent består av. De utfordrer bransjen på en helt unik måte og strekker seg alltid til det ytterste for å oppnå det beste resultatet, noe som gjør det til et intenst inspirerende miljø å være en del av. Det betyr mye for meg å kunne dele og utvikle mitt arbeid og min lidenskap for film med et slik team, sier Pernille Sandberg.

Regissørens seneste arbeid er blant annet et visuelt album for artisten Christian Löffler og Ki Records, som utgis i 2024. En samlet visuell presentasjon av albumet kan ses her:

Mer av arbeidet kan ses på www.aparent.tv/pernille-sandberg.

Pernille er også en vel etablert stills-fotograf og har hatt utstillinger i Amsterdam, Tokyo, New York, Paris og Tehran, for å nevne noen.

Aparent pernille sandberg n 01
All foto: Pernille Sandberg
Aparent pernille sandberg n 02
Aparent pernille sandberg n 03
Aparent pernille sandberg n 04
Aparent pernille sandberg n 05
Aparent pernille sandberg n 06
Aparent pernille sandberg n 07
Aparent pernille sandberg n 08
Aparent pernille sandberg n 09
Aparent pernille sandberg n 10