Aprila og Bonobos samarbeider

Den digitale bedriftsbanken Aprila Bank inngår gründersamarbeid med sosiale medier-byrået Bonobos.

89238 1fd12 original
Oda Ruud, Heiki Strengelsrud og Joanna Sjönvall.

De færreste lykkes som gründere, og for oppstartselskaper flest står utfordringene i kø, noe både Aprila Bank og Bonobos Production sier de ønsker å gjøre noe med.

– Lange betalingsfrister og sene betalinger medfører dyre venteperioder. Når regninger skal betales før innbetaling for utført arbeid kommer inn, ender gründere og småbedrifter ofte i en likviditetsskvis. Det ønsker Aprila å endre på gjennom å la bedrifter få betalt med én gang, forteller Oda Ruud, den ene halvparten av Bonobos Production. Andre halvdel heter Joanna Sjönvall.

Gründere går sammen

Samarbeidspartneren Aprila Banks ambisjon er å fjerne finansielle snubletråder for alle sunne småbedrifter, i tillegg til å tilby banktjenester i systemer som bedrifter allerede benytter.

– Vi heier på alle som tør å starte opp egen bedrift og synes derfor det er veldig gøy å samarbeide med Aprila, som tilrettelegger og gjør det enklere for nettopp gründere, fortsette Ruud.

Aprila Bank ble startet ut fra tanken om at dagens banktjenester for bedrifter er både kompliserte, tungvinte og lite tilgjengelig.

– Små og mellomstore bedrifter er selve ryggraden i samfunnet og økonomien. Det er her nye arbeidsplasser skapes, det er her det er innovasjon og økonomisk vekst som gir skatteinntekter, uttaler kundeopplevelsesansvarlig i Aprila Bank, Heiki Strengelsrud.

Bonobos skal blant annet gi et innblikk i oppstartsverden gjennom videoreportasjer i sosiale medier.