Apropos + piil = Apriil

Nytt digitalt reklamebyrå i Stavanger.

89345 29a83 original
Første rekke: Arnstein Torsvoll (daglig leder), Charlotte E. Øveraas, Astri Totland, Frode Midttun og Lisa H. Andreassen. Bak: Jon Arne Tjelta, Hilde Myre Dalman, Christopher E. Aitken og Tonje Pedersen.

Det skjer ikke ofte at to reklamebyråer i Stavanger finner sammen. Etter en kort og intens flørt ble partnerskapet mellom Apropos og piil inngått i april 2018 med navnet Apriil, som signaliserer en frisk vår for det nye byrået. Drivkraften i sammenslåingen var tanken som at de ville stå sterkere sammen, med et bredere kompetansefelt.

Arnstein Torsvoll er daglig leder for Apriil, som nå har 10 ansatte med kontor på Storhaug i Stavanger sentrum.

– Apriil kombinerer smarte ideer med god forståelse for digital markedsføring. Vi er i full gang med å utvikle ideer, produsere innhold og levere innholdet i kanaler som treffer kundene til våre oppdragsgivere, sier Torsvoll.

Apropos reklamebyrå ble grunnlagt i 1994 med kontor i Stavanger. Byrået ble i 2004 kjøpt opp av Media Bergen, og byttet navn til Oktan Apropos. I 2016 tok selskapet tilbake sitt gamle navn Apropos reklamebyrå.

Digitalbyrået Piil ble etablert i 2017.

– De har raskt skapt et navn hos kunder som ønsket å tenke digitalt og kreativt, med ekstra kompetanse i å nå de yngre målgruppene, sier Torsvoll.

– Vi gleder oss til fortsettelsen, avslutter han.