Artisti kjøper seg opp i Design Container

Kommunikasjonskonsernet Artisti gruppen kjøper 70 prosent av det digitalfokuserte designbyrået Design Container.

66835 b753e original
Ledergruppen i Design Container: Bjørn Korterud, Linn-Cecilie Linnemann, Michael Linnemann og Tommy Vitikka.

Artisti gruppen er et fullservice markedsføringsselskap med omtrent 400 ansatte som ledes av Øyvind Rønningen. Han sier følgende om avtalen:

– Design Container er et innovativt og fremoverlent selskap, med en imponerende merittliste. Samtidig som det er en energisk og inspirerende gjeng, er selskapet også godt drevet. Kjøpet vil ytterligere styrke vår satsing innenfor digital markedsføring og morgendagens løsninger.

Design Container ble startet i 2006 av Linn-Cecilie Linnemann og Michael Linnemann, som begge vil fortsette som eiere og henholdsvis daglig leder og kreativ leder. Med på eiersiden er også teknisk leder Tommy Vitikka og salgssjef Bjørn Korterud.

– Det er veldig positivt å ha fått Artisti med på laget. Vi kommer til å fortsette vårt fokus på strategisk design og digitale tjenester, samt øke teamet vårt med noen hoder fremover. Vi er veldig stolte av hva vi som team har oppnådd hittil i år, både i forbindelse med kunder vi har vunnet og resultater som er levert, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann som også går inn i ledergruppen i Artisti.

Design Container bistår kunder som ABG Sundal Collier, Ferd, Orkla, og Miljødirektoratet.