AstraZeneca til Creuna

Creuna blir ny strategisk partner innen digital kommunikasjon for legemiddelselskapet AstraZeneca i hele det nordiske markedet.

8419 11e5f original

AstraZeneca er et av verdens ledende legemiddel- og forskningsselskap med mer enn 62 000 medarbeidere i hele verden. AstraZeneca Nordic har sitt hovedkontor i Sverige og lokalkontor i Norge, Danmark og Finland.

Creuna har etter den omfattende utvalgsprosessen blitt valgt til AstraZeneca Nordics strategiske partner. Innledningsvis består oppdraget av å utvikle en
webstrategi for samtlige terapiområder for de fire nordiske markedene. I oppdraget inngår også utvikling av nye konsepter samt webanalyse og optimalisering av nettsidene.

– AstraZeneca er en fantastisk spennende kunde som vi ser frem til å jobbe med. AstraZeneca skal styrke sin digitale tilstedeværelse, og sammen med våre Creuna-kollegaer i Sverige og Danmark skal vi gjøre det vi kan for å hjelpe dem med å realisere en strategisk riktig digital posisjon, sier Eirik Norman Hansen Director of Business Development i Creuna Norge.

Samarbeidet mellom AstraZeneca og Creuna ble innledet i mai.