Åtte bidrag konkurrerer om Young Lions

Team fra TBWA, Ernö, McCann, Dist og Dinamo har levert inn bidrag til Capas storyboard-konkurranse der premien er deltakelse i Cannes Lions i juni. Juryen har frist til 13.00 i dag.

9092 d983e original

Fredag i forrige uke ble det kjent at norske kreative under 29 likevel ikke ble snytt for sjansen til å delta i filmkategorien i Cannes Young Lions-konkurransen, da filmdistributøren Capa, som er offisiell representant for festivalen i Norge, kastet seg rundt og arrangerte en egen storyboardkonkurranse med innleveringsfrist tirsdag kl. 16.00 denne uken.

Det er har altså kommet inn åtte bidrag fordelt på TBWA, Ernö, McCann, Dist og Dinamo. Capa sier seg fornøyd med både kvaliteten og antall bidrag, den korte fristen tatt i betraktning.
– Det lover godt for neste år. Oppgavene tar også for seg ulike vinklinger, og det er gøy! Selv om noen har relativt lik ide, har andre løst problemstillingen til Røde Kors på en spennende og annerledes måte, sier Vibeke Jacobsen, prosjektleder i Capa.

Juryen består av: Hans Martin Rønneseth (SMFB), Mathias Friis (Mediafront), Erik Heisholt (TBWA), Espen Strand Henriksen (Capa) og Vibeke Jacobsen (Capa).

– Så fort som mulig etter klokken 13.00 i dag vil vi kåre vinnerern live på KF sine nettsider, uttaler markedsjef i Capa, Espen Strand Henriksen.

Foto: Tambako the Jaguar, publisert med en Creative Commons-lisens.


Annonse: