Avinor har valgt Per Høj

Byråkonkurransen som startet i fjor høst med 67 byråer er avsluttet. Avinor har valgt Per Høj som hovedsamarbeidspartner.

90005 ff16f original
Per Høj-teamet som skal jobbe med Avinor (fra venstre): Patrik Bergfjord, Mads Rønold, Magnhild Foldøy, Håkon Fretheim, Sverre Midttun, Jon Fredrik Sandengen.

Dette skjer etter en semifinalerunde med ni byråer, samt en finalerunde med fem byråer i april.

– Dette er en svært viktig avtale for Per Høj, både faglig og økonomisk. I tillegg er det klart det smaker godt og betyr mye for byråets utvikling å vinne en av de tøffeste og viktigste konkurransene som er gjennomført det siste året, sier arbeidende styreleder og rådgiver i Per Høj, Jon Fredrik Sandengen.

– Det viser at vi holder et absolutt toppnivå strategisk og kreativt, og at vi har kompetansen og kapasiteten til å jobbe med de største annonsørene på et stort spekter av kommunikasjonstjenester. Det er jeg sikker på både andre byråer og annonsører legger merke til, sier arbeidende styreleder og rådgiver i Per Høj, fortsetter Sandengen.

Stort oppdrag

Per Høj blir hovedbyrået til Avinor, og får ansvaret for et stort spekter av tjenester som inkluderer store deler av byrået og samarbeidspartnere, blant annet tech- og performance-byrået Keyteq. I tillegg til Sandengen, består hovedteamet av planner Patrik Bergfjord, prosjektleder Magnhild Foldøy, rådgiver Sverre Midttun, performance-rådgiver Linda Kragseth og kreatørene Øyvind Waage og Mads Rønold.

Oppdraget strekker seg over fire år og har en forventet verdi på mellom 40 og 50 millioner kroner. Samarbeidet starter for fullt etter sommerferien.