Baalsrud blir Norwegian-halehelt

Denne uken blir Norwegians flypark forsterket med en nytt fly der portrettet til frihetskjemper Jan Baalsrud pryder halen.

87835 15daf original

Harald Zwarts «Den 12. mann» ble julens store publikumsvinner, med nær 380.000 solgte billetter fram til nå. Denne uken blir fortellingens historiske hovedperson del av Norwegians flypark, da et nytt fly har fått Jan Baalsrud som halehelt.

– Flere har ønsket den norske frihetskjemperen Jan Baalsrud som halehelt hos Norwegian. Vi er derfor glade for å kunne avsløre at et av våre splitter nye fly som leveres i januar får nettopp Baalsrud på halen. Den svært gode spillefilmen om ham som går på norske kinoer akkurat nå, viser de virkelige heltene og aktualiserer ham ytterligere som halehelt på et av våre fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

– Norwegian har i lengre tid portrettert norske og skandinaviske helter og personligheter på haletippen av flyene sine. Vi er både stolte og glade for at Jan Baalsrud får en fortjent plass på Norwegians nye fly og den heder og ære han fortjener, sier filmprodusent Espen Horn i Motion Blur.