Babusjka løfter frem animatørene

Filmproduksjonsselskapet Babusjka har fått den unge britiske animatøren Steph Hope med på laget, og markerer dette med en ny hjemmeside der selskapets animasjonsavdeling løftes frem på lik linje med øvrig produksjon.

91602 959e4 original
Steph Hope er 25 år er opprinnelig fra UK, men bor bare et steinkast fra Babusjka-kontoret i Oslo.
91603 7fc68 original

Babusjka har siden 2005 hatt en todelt rigg med film og animasjon.

– Selv om vi har prisvinnende animatører, har vi ikke kommunisert ut dette tydelig nok, heller ikke hvilken stil og kompetanse de besitter. For å feie all tvil av banen har vi visualisert dette på den nye hjemmesiden vår, forteller kreativ leder Mads Astrup Rønning.

På selskapets forside får du nå valget mellom film og animasjon.

– Animatørene har nå egen profil på lik linje med regissørene som gjør det enklere å velge animatør for kundene våre, basert på stil og tidligere jobber, fortsetter han.

De har samtidig inngått samarbeid med animasjonsstjerneskuddet Steph Hope. To av filmene hennes er allerede blitt Vimeo Staff Pick, og «The Evil God Challenge»er sett over 300.000 ganger på Vimeo. Hun har også vært i spaltene til kreativtforum.no tidligere i høst, da hun var aktuell med en video-trilogi for Orions Belte. Hope bor og jobber i Oslo.

Servietten(kaffefilteret) er signert, og Steph er nå knyttet til Babusjka gjennom en lovnad om Guts&Glory

– I’m very excited to work with Babusjka. They’re open, and brave! I think we’ll make some new and interesting things together, sier Steph Hope.