Behnam Farazollahi skal lede EY Doberman i Oslo

Det svenske design- og innovasjonsstudioet EY Doberman lanserer studio i Oslo. Nå samler de topptalenter etter en plan om å bygge «det fremste innovasjons- og designteamet i Norge».

AVE0596
Guro Røberg og Behnam Farazollahi, henholdsvis innovasjonsdirektør og daglig leder av EY Doberman i Oslo. Foto: Anne Valeur

I dag, 18. mai, ble ledelsen i den norske EY Doberman-satsingen kunngjort. Behnam Farazollahi, nåværende leder av designfirma Neue Design, går til EY Doberman for å lede det nye kontoret i Oslo. I tillegg blir Guro Røberg innovasjonsdirektør. Hun er tidligere strategisk designdirektør ved designfirmaet Designit i Oslo.

– Det er en ære å ha Behnam og Guro med på reisen! Vi deler den samme dristige ambisjonen, og de bringer med seg verdifulle ferdigheter og erfaringer som jeg nesten ikke kan vente med å kombinere med EY Doberman og våre kunder, sier Lisa Lindström, administrerende direktør i EY Doberman Nordics.

– Jeg gleder meg til å komme i gang. Lanseringen av EY Doberman i Oslo er en av de mest spennende tingene på den norske designbransjen på flere år, og for meg en unik mulighet til å være med på å bygge noe helt spesielt. Jeg mener det er et gap mellom innovasjon, merkevare og produktdesign i Norge, og det er ingen som er bedre egnet til å bygge bro over dette gapet enn EY Doberman, sier Behnam Farazollahi.

Om EY Doberman

EY Doberman innoverer og designer virksomheter, produkter og merkevarer sammen med selskaper som Volvo, IBM, MoMA og SVT. EY Doberman ble grunnlagt i Sverige for over 20 år siden, og har siden den gang bygget en arv som et av de mest innflytelsesrike design- og innovasjonsstudioene fra Skandinavia med et sterkt globalt fotavtrykk. Deres nye studio i Oslo er en del av deres nordiske utvidelse, i tillegg til flere nye studioer i København og Helsinki.