Beril til Sheriff

Beril Holte Rasmussen er et velkjent ansikt for mange i reklame-verden etter mange år som blant annet byråprodusent. Nå har hun gått inn på produksjonssiden.

84635 f90f3 original
Beril Holte Rasmussen. Foto © Sheriff

– Beril er Sheriff. En grepa dame og alltid med et smil om munnen. Hun har lang bransjeerfaring, kjenner regissørene, vet hva kreatørene vil ha og hva kundene krever. En sånn dame alle skulle ønske at de hadde på jobben. Nå er hun hos oss, sier en veldig fornøyd daglig leder i produksjonsselskapet, Eivind Sæther.

Stjerna til sheriffen

Etter mange år på den andre siden ser hun frem til å håndtere filmproduksjoner for reklamebyråene.

– Jeg er et flokkdyr som har funnet den nye flokken min hos Sheriff. Her skjer det veldig mye spennende om dagen. Bare flinke folk på regiblokka, så denne reisen gleder jeg meg vanvittig til å være med på. Raske endringer har blitt den nye normalen, og det passer mitt noe utålmodige hode ganske godt. Fun fact: pappa kalte meg Stjerna alle sine dager, sier Beril Holte Rasmussen.

Høsten 2016 kom Nic&Sune inn som kreative ledere og partnere. Duoen er veldig fornøyd med å få Beril inn på produsentsiden:

– Beril er en vi alltid har respektert fra da hun jobbet på byråsiden, så å få hennes brede kunnskap og skarpe hode inn til Sheriff er en stor bonus. Hun er en glede å jobbe med og vi er fryktelig glade for at hun har funnet seg en komfortabel stol på kontoret hos oss, sier Nic&Sune.