Best Y.E.T i boks

Årets Best Y.E.T ble arrangert på Westerdals onsdag. Denne gangen var oppgaven å oppfordre avislesere til å lese enda flere aviser.

Onsdag arrangerte Mediebedriftenes Landsforening konkurransen Best Y.E.T. på Westerdals School of Communication. 52 team deltok, og alle leverte.

Best Y.E.T. er en konkurranse for unge kreative team under 30 år som i løpet av 6 timer skal skissere en avisannonse for et gitt produkt kun ved hjelp av blokk og tusj. Tidsfristen for å levere arbeidene var kl. 21.00. Første team leverte 19.45 og hele 90 prosent av deltagerne satt til stengetid.

Fremtidige lesere Årets case tok utgangspunkt i at avisbransjen ønsker forslag til en annonse eller annonseserie for å skaffe nye fremtidige lesere og abonnenter. Avsender var den fiktive bedriften «Avis Norge» som i gårsdagens «Media - Norge lys» gjør casen påfallende aktuell.

Heder og ære Arbeidene skal juryeres i ettermiddag, så det er enda tid for gårsdagens deltagere til å krysse fingrene og sende hyggelige tanker juryens vei. De tre beste arbeidene blir premiert med henholdsvis gull, sølv og bronse på Gullblyanten 7. mars.

Gull- og sølvvinnerne skal representere Norge i den internasjonale Best Y.E.T.-konkurransen som i år går av stabelen i Stockholm 8. til 10. mai.