Blake and friends kjøpes av Bonnier-konsernet

Det svenske medieselskapet Bonnier overtar alle aksjer i Estate Media, inkludert eierskapet i Blake as.

Blake artikkelbildex
Foto: Blake and Friends

Det Oslo-baserte byrået Blake and Friends bistår kundene med stadig nye utfordringer knyttet til kommunikasjon, design og rådgivning, særlig innenfor segmentet eiendom. I en transaksjon der det svenske medieselskapet Bonnier overtar alle aksjer i Estate Media, overtas også eierskapet i Blake as.

Selskapene havner inn under Bonnier News’ forretningsområde Di-gruppen som blant annet arrangerer Construction Summit og møteplassen Business Arena i flere svenske storbyer.

– Vår første virksomhet utenfor Sverige

– Jeg er veldig glad for at vi kunne lande denne avtalen. Gjennom kjøpet av Estate Media og Blake tar vi et nordisk grep om den interessante eiendomssektoren. I Di-gruppen får vi nå vår første virksomhet utenfor Sverige, noe som også er spennende, sier Peter Fellmann, direktør for Di-gruppen.

– Med lang erfaring fra de store byråene har vi rendyrket Blake til å bli et design- og reklamebyrå som leverer høy kvalitet og spisset spesialkompetanse. Arbeidet har gitt oss en unik innsikt og erfaring med strategi og markedsføring av blant annet byutviklingsprosjekter. Med ny eier er det naturlig å se på nordiske muligheter og prosjekter, sier daglig leder i Blake, Henrik Hagelsteen.