Bleed vant prestisjeoppdrag

Designbyrået skal designe den østerrikske paviljongen for EXPO 2020 i Dubai.

90536 ab0b6 original

Bleed vant konkurransen om den østerrikske paviljongen på EXPO 2020 Dubai sammen med Querkraft arkitekter i Wien. Vinner-konseptet «I dialog med Østerrike» inviterer Expo-besøkende til en unik, interaktiv opplevelse basert på dialog og mulighet.

– I tider med allestedsnærværende informasjon er det enkelt å få raske svar, mens det er vanskelig å stille de rette spørsmålene. Dessuten, hvilken bedre måte er der for å koble kreative tanker enn gjennom en åpen dialog?, sier Svein Haakon Lia, kreativ leder i Bleed

EXPO 2020 feirer sosioøkonomisk og teknologisk innovasjon fra over 200 land under mottoet «Connecting minds, creating the future», og Bleed skal være ansvarlig for den overordnede identiteten og konseptet samt utstillings- og informasjonsdesign.

– Vi gleder oss til å bruke hele spektret av vår kompetanse for å skape og levendegjøre identiteten og opplevelsen, sier Lia.

– Konseptet blir svært spennende å jobbe videre med, mulighetsrommet er stort og omfattende, sier Astrid Feldner, Design Director hos Bleed i Wien.