Blir et hode smartere

Mariann Tveiten er ansatt som prosjektassistent i merkevarebyrået Heads&Tales.

86480 3a867 original
Mariann Tveiten er ansatt som prosjektassistent i Heads&Tales.

Heads&Tales har ansatt Mariann Tveiten (25) som ny prosjektassistent. Hun kommer rett fra skolebenken med en bachelorgrad i kreativ markedskommunikasjon fra Høyskolen Kristiania. I tillegg er hun bachelor i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

– Mariann har den perfekte bakgrunn og personlighet, og vi gleder oss enormt over å ha fått henne med på laget. Vi er trygge på at hun blir et godt H&T-hode, da hun allerede har vist seg som en nysgjerrig, ryddig og ambisiøs person. Vi tror at hun relativt kjapt vil tre over i en mer selvstendig stilling som prosjektleder, sier byråleder Jan Villard.

Tveiten skal også jobbe med tekst, og i tillegg vil hun være med å utvikle stoff til sosiale medier. Selv sier hun at dette er drømmejobben.

– Heads&Tales var det første byrået jeg var på intervju hos, og jeg bestemte meg med én gang for at her ville jeg jobbe, forteller hun.

Heads&Tales holder til i Tostrupgården på Karl Johan, og består av 12 personer fordelt på designere, reklamehoder, konsulenter og digitale spesialister.