Blir ny toppsjef i Creuna

Creuna henter inn Karl Fredrik Lund fra Telia til å lede virksomheten i Norge. Han erstatter Torstein Harildstad, som tar over rollen som konsernsjef etter Arne Hjeltnes.

84780 7f70b original
Karl Fredrik Lund.

Torstein Harildstad blir overordnet ansvarlig for implementering av konsernets nye nordiske strategi, mens Arne Hjeltnes skal jobbe tettere på Creuna Norges kunder, blant annet ved å bruke mer tid på havbruksnæringen.

– Vi vokser med flere kunder fra havbruks- og sjømatnæringene, og disse virksomhetene representerer en fantastiske fremtid for Norge, sier Hjeltnes, som fortsetter som arbeidende styreformann i Creuna Norge.

– Nøkkelen til å skape gode brukeropplevelser

Karl Fredrik Lund kommer fra stillingen som VP i Telia Norge hvor han blant annet ledet digitalisering av flere tjenester. Tidligere har han hatt ansvaret for re-branding av Netcom til Telia, og han har videre fartstid som konsulent i KPMG hvor han arbeidet med forretningsutvikling og strategisk rådgivning.

– I 2017 er det naivt å tro at man kan skape gode kommunikasjonsløsninger uten å forstå teknologi. I Creuna har de samlet mennesker som kan design/merkevare og kommunikasjon og som jobber integrert med digital kompetanse. Det er nøkkelen til å skape gode brukeropplevelser. Jeg gleder meg til å jobbe med mennesker og prosjekter i et selskap som er så godt rigget for oppgaver jeg brenner for, sier Lund.

Creuna jobber med en rekke profilerte merkevarer og tjenesteleverandører. Blant annet er selskapet Stokkes globale byråpartner. Byrået står videre bak redesignet av Stortinget.no og DogAs nye prisbelønte visuelle profil.

Selskapet ble stiftet i 2001 og er nå blitt et integrert nordisk full-service byrå med 350 ansatte fordelt på seks kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.