Blir partner i Design Container

Kaia Gulsvik har arbeidet som Prosjektleder i Design Container de siste 3,5 årene. Nå går hun inn på eiersiden.

82419 2aeae original
Fra venstre: Salgssjef Bjørn Korterud, prosjektleder Kaia Gulsvik, kreativ Leder Michael Linnemann, byråsjef Linn-Cecilie Linnemann.

– Kaia har hatt en viktig rolle for oss internt, og har vist et stort engasjement for bedriften fra hun startet. Hun har strukturert opp våre interne prosesser, etablert prosjektrutiner og en god dialogsflyt gjennom hele bedriften. Det gode kollegaforholdet har blitt enda tettere det siste året, og det var helt naturlig for oss at Kaia ble en del av partner-teamet. Vi er i fase hvor vi vokser, og det føltes bra å ha ett så solid team med oss inn i det nye året, sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

Design Container er et digitalt designbyrå med kontor i Oslo, og er delvis eid av Artisti Gruppen, hvor Linnemann også er en del av konsernledelsen. Byrået arbeider med kunder som Difi, Oslo Business Region, Cultura Bank og ABG Sundal Collier, og har det siste året vunnet flere priser for sine arbeider.

– Det har vært utrolig gøy å være med forme Design Container fra åtte til 14 ansatte, og nå også å få mulighet til fortsette som partner. Design Container er et utrolig engasjerende byrå som byr på et godt team, høy faglig kompetanse og et brennende lidenskap, og jeg gleder meg til å være med å fortsette å pushe grensene videre i 2017 sammen med hele teamet, sier Kaia Gulsvik.

Med Gulsvik på eiersiden består partnerene av Artisti Gruppen, Linn-Cecilie Linnemann, Michael Linnemann, Bjørn Korterud og Kaia Gulsvik. Artisti Gruppen eier fortsatt 70 prosent av Design Container AS.