Booker treningstimer på iPhone

Elixia har i samarbeid med Intellicom utviklet en iPhone-applikasjon som gjør det mulig å booke treningstimer og lese timeplanen mens du er på farta.

6469 d8564 original

Markedssjef Alfhild Heyerdahl Krokan forteller at Elixia er første treningssenterkjeden som tilbyr sine medlemmer denne ekstra servicen.
Hensikten med den nye applikasjonen er å gjøre det lettere for medlemmene å tilrettelegge treningen etter egne behov.

– Økt tilgjengelighet gir bedre service for våre medlemmer. Med den nye applikasjonen kan du sjekke timeplanen, lese om de ulike gruppetimene og direktebooke de timene du ønsker å være med på. Dette tror vi mange av våre medlemmer vil benytte seg av, sier hun.

I tillegg til å melde seg av og på timer vil brukeren også få oversikt over sentrene med kontaktinformasjon og åpningstider. Den nye applikasjonen er gratis for alle og kan benyttes på iPhone og iPod touch. Den kan lastes ned via Elixias hjemmesider og i iTunes App Store.

– Det eneste som kreves for å booke timer er at du er medlem og oppretter en brukerprofil på Elixia.no. De som ikke er medlem kan selvsagt også benytte denne tjenesten, men ikke selve online booking tjenesten, sier Krokan.

Foto: dumb-bell (stock)