Borgestad ekspanderer

Regissør og fotograf Morten Borgestad sprer seg fra FUS! til morselskapet Pravda.

89928 a3148 original
FUS!-produsent Glenn Huth Mæland, regissør Morten Borgestad og Pravda-produsent Erik Schøien.

Morten Borgestad startet karrieren som AD før han gjenoppfant seg selv som fotograf. I fjor begynte han å regissere reklamefilm i innholds- og ekspressprodusenten FUS!, blant annet med kampanjer for Rikstoto, Telia og Helsedirektoratet.

Nå er han i tillegg representert hos FUS!' morselskap Pravda, noe som betyr at han som regissør også sikter mot de større produksjonene.

– Fra nå av kommer Morten til å være representert også i Pravda. Det betyr at han vil fortsette å lage film i FUS!, men samtidig også sikte mot de større filmene gjennom Pravda. Mens Pravda fokuserer på de større profilfilmene, gjør FUS! prosjekter som ofte er mindre i budsjett, raskere levert, og har en enklere produksjonsprosess, sier Pravda-produsent Erik Schøien.

– Å avgjøre om et prosjekt hører hjemme i FUS! eller Pravda handler ikke bare om budsjett, men først og fremst produksjonsmetode, supperer FUS!-produsent Glenn Huth Mæland.

– Vi er veldig glade for at Morten har ambisjoner om å vokse, og jeg har stor tro på at han kan ta med sin sans for absurd og subtil komikk også til større prosjekter. Samtidig er det viktig både for ham og oss at han kan fortsette å lage FUS!-filmer med Glenn, avslutter Schøien.