Brandworks flytter inn

Designbyrået som tidligere holdt til på C J Hambros plass, flyttet den 31. mars inn i Fredensborgveien 24 M.

7283 bd7dd original

De er i dag bestående av fire hoder: partner og rådgiver Geir A. Skomsøy, partner og designer Walter A. Grønli, interaksjonsdesigner Roar Skaug Larssen og designer og tekstforfatter Bjørn Bye. Selskapet hadde en restart i 2009 med nytt navn, men de to partnerne har drevet sammen siden 1992. De er spesialiserte innen identitetsutvikling gjennom grafisk design og tekst.

– Vi hadde en trang start, men har kommet oss styrket gjennom den første gründerperioden fra 2009. Nå sitter vi jo tett på både bransje og rekruttering med KFs lokaler og Westerdals rett over veien. Vi ser fram til et godt samboerskap, sier lederen for Brandworks, Geir A. Skomsøy.

– Brandworks er et av våre minste medlemmer, men de er også et av de mest aktive. De er engasjerte deltakere på foreningens arrangementer og vi synes det er både hyggelig og nyttig at de har flyttet inn i 2. etasje hos oss. Vi huser også Activa Humanistisk Akademi, så det tenkes mange kloke tanker og gjøres mye fint i Fredensborgveien 24 M, sier daglig leder i Kreativt Forum, Sol M. Olving.