Bruker praksis til å finne ut hva som er verdens beste dyr 

Praktikantene Håvard Wist og Joakim Ljønes tok over Både Og-kontorene og lagde podcast mens de andre isolerte seg hjemme.

IMG 6801
Fra venstre: Håvard Wist, Kristoffer Kringlebotn, Joakim Ljønes og Fredrik Vågenes.

Westerdals-studentene Håvard Wist og Joakim Ljønes har i vår hatt alene-hjemme-fest i lokalene til Både Og. Praksis-perioden har vært annerledes på grunn av korona, og mens de voksne har isolert seg i hjemmet, har praktikantene tatt over kontoret. Den anledningen har de brukt til å lage en egen podcast dedikert til det evige spørsmålet: «det finnes så mange bra dyr der ute, men hvilket er egentlig best?» Med seg i studio har de sine medstudenter: Fredrik Vågenes og Kristoffer Kringlebotn.

Tag Blå 1

Du finner podkasten på nettsiden verdensbestedyr.no, på Facebook, på Instagram, iTunes og Spotify.

Avgangsstudentene styrer prosjektet stort sett helt selv med ansvar for produksjon, klipping av lyd og å lage innhold til sosiale medier. I tillegg har de laget en nettside hvor lytterne kan stemme selv på dyrene, og blitt sponset av Humblebrush, som treffende nok lager miljøvennlige bambustannbørster. Veiledningen har aldri vært langt unna, med de daglige digitale morgenmøtene med Både Ogs podcast-produksjonsavdeling. Bortsett fra litt uvant stakkato samtaleform på Whereby, har det løst seg innmari greit.

Podcasten Verdens Beste Dyr vil gå hver torsdag gjennom hele sommeren, og kanskje ennå lenger.