Brusjan viser seg fram

Det Torshov-situerte produksjonsselskapet gjør opp status for 2021 med ny showreel.

Brusjan

Brusjan, som består av fem gutter i 20-åra, har siden 2015 rukket å lage over 80 musikkvideoer for norske og utenlandske artister. De består i dag av den originale regissørtrioen Thomas Stenerud, Thomas Andal og Johannes Apelseth. Siden sist har de også ansatt den unge regissøren Jonas Selim, mens Øivind Bolstad har tatt over som daglig leder.

– Vi er fremdeles reklamerettet, men har det siste året også fått mulighet til å produsere lengre innhold. Som minidokumentaren «The Green Rider» med Stig Brenner/Unge Ferrari, laget sammen med Trigger for Fortum, og «På tur med Deigen» som er en serie på åtte episoder vi utviklet og produserte for Passion for Ocean, forteller regissør Thomas Stenerud.

– Vi fokuserer i større grad på idéutvikling, og har flere spennende prosjekter på tapetet. Blant annet holder vi på å utvikle en miniserie sammen med YouTube-kanalen YLTV, som vi har fått støtte til av Valgdirektoratet. Kulturbransjen er fremdeles et stort fokus for oss, og musikkvideoer er hjertebarnet vårt.

Vi driver også mye med animasjonsvideoer, fortsetter han.

– I fjor startet vi også å vlogge arbeidet vi gjør og har som et resultat av det fått et hyggelig publikum som følger oss på veien gjennom TikTok, Youtube og Instagram.

Se Brusjan showreel 2021 her