C More velger JCP Ignite

Betal-TV-kanalen C More har valgt reklamebyrået JCP Ignite som ny samarbeidspartner på reklame og digitale konsepter.

44359 c2da4 original

Espen Jørgensen, markedssjef i C More, sier JCP Ignite vant på kreativitet og oppgaveforståelse.

– Det var viktig for oss å finne et byrå som leverer kreativt på en gjennomførbar måte. JCP Ignite imponerte med kreative ideer og merkevareforståelse. I tillegg viste JCP Ignite at de kan kombinere det tradisjonelle med det digitale, og skape attraktive kampanjer i et actionfylt marked, sier Jørgensen.

– Byråets rolle vil være å sikre at enda flere forstår at C More er det selvskrevne valget for alle som elsker sport, film og serier. Denne våren skal vi også servere Tippeligaen til folket, fortsetter Jørgensen.

Spennende samarbeid

Jarle Ring

(bildet), kundeansvarlig i JCP Ignite, er svært stolt over å kunne sette C More på byråets kundeliste.

– C More er en fremtidsrettet bedrift som leverer underholdning på kundenes premisser. De har et spennende og allsidig tilbud av underholdningstjenester, som forhåpentligvis betyr at vi sammen kan jobbe frem spennende kommunikasjonskonsepter, sier Ring.

– Vi ser allerede i høst at C More, sammen med distributørene, sparker godt fra seg i det dynamiske film- og seriemarkedet. C More er en sterk merkevare som vil bli en viktig referansekunde for oss, fortsetter Ring.

Fjær i hatten

JCP Ignite er en del av kommunikasjonshuset JCP, og jobber med kunder som blant annet Ringnes, Scandic Hotels, Plan Norge og DNB Eiendom. Byråleder Camilla Watz Johannessen, sier de siden oppstart har opplevd en betydelig vekst.

– At C More valgte oss er en fjær i hatten. C More representerer en bransje i enorm utvikling og som hele tiden må være innovative. Vi gleder oss til å implementere ideene og hjelpe dem med å få enda flere til å velge dem, sier hun.


Annonse: