Canal Plus får norsk reklamebyrå

Kitchen har sikret seg reklamekontoen til film- og sportskanalen Canal+ i Norge.



TV4-eide Canal+ har bestemt seg for å legge reklamekronene i flere ulike nordiske reklamebyråer: Saatchi & Saatchi i Sverige skal sitte i førersetet, men det lokale byrået i Norge blir Kitchen. Som ledd i byråvalgene skal et helt nytt markedskonsept utformes.
– Vi har valgt Saatchi & Saatchi med Kitchen som lokal representant på grunn av deres kreativitet og gjennomtenkte nordiske samarbeidsform. Vi ser frem til å utvikle et langsiktig kommunikasjonskonsept for Norden, og gleder oss til å starte samarbeidet med Kitchen, sier Eivind Helgaker, daglig leder i Canal+ Norge i en melding.

Starter umiddelbart I tillegg til svenske Saatchi & Saatchi og Kitchen vil danske Reputation og finske Skandaali utgjøre det nordiske reklamesamarbeidet.
– Det er tøff konkurranse om seerne, og det blir veldig morsomt å få lov å jobbe med den beste underholdningskanalen. Vi setter i gang umiddelbart, sammen med våre nye venner i samarbeidsbyråene i de øvrige nordiske landene, sier Yvonne Waage, kundeansvarlig hos Kitchen.