Cannes Lions-nøling i forbindelse med koronautbruddet

Usikkerheten melder seg på en tid der byråer vanligvis booker hotell og reise i forbindelse med festivalen i Sør-Frankrike.

96149 23c36 original

Ifølge Adweek har adskillige byråer rundt i verden innført reiserestriksjoner, mens de oppfordrer ansatte om å jobbe hjemmefra som en respons på korona-utbruddet. Dette fører igjen til usikkerhet rundt spørsmålet om å delta i Cannes Lions, som foregår i juni.

Store arrangementer som Mobile World Congress, Facebooks F8 og Dubai Lynx har allerede blitt avlyst som følge av virusutbruddet. Arrangørene bak Cannes Lions er imidlertid optimistiske, og tror festivalen vil foregå som planlagt.

«Cannes Lions forblir helt klart open for business. Vi følger utviklingen av utbruddet og dens påvirkning på vårt event nøye, og følger de generelle rådene fra festivalarenaen, Verdens Helseorganisasjon og franske myndigheter», sier festivalen i en uttalelse.

Les hele artikkelen her.

The One Club for Creativity har allerede annonsert at de avlyser den fysiske juryeringen i årets avvikling av The One Show og ADC, som i stedet blir foretatt hjemmefra. Det er usikkert om prisutdelingene blir gjennomført.