Cecilie Mosli skal regissere reklame hos Fantefilm

Multitalentet som nylig hadde kinosuksess med «Tre Nøtter til Askepott» har signert med Fantefilm.

0 Z0 A1104
Veronica Natvig, Caroline Mathisen og Cecilie Mosli. Foto: Ida Boyle

Cecilie Mosli har drevet med historieformidling gjennom hele sin karriere både som skuespiller, manusforfatter og regissør innen film, TV og teater. Folk flest kjenner henne kanskje best som dirigenten i «Orps», eller som naboen i «Naboer». Hun vant også Amanda for sin rolle i «Kompani Orheim».

Bak kulissene har Cecilie hatt regi på flere store TV-serier som «Frikjent», «Heimebane» og «Mammon». Sistnevnte vant EMMY for beste internasjonale TV-serie. Hun ble også hentet inn for å regissere flere episoder av publikumsfavoritten «Grey’s Anatomy» i USA.

– Stort hjerte og sinn

I 2022 spillefilmdebuterte hun med publikumssuksessen (og pandemi-fenomenet) «Tre Nøtter til Askepott», som vant to Amanda-priser.

– Cecilie er en regissør med et stort hjerte og sinn. Hun har en mesterlig evne til å få frem nyansene i historier og karakterer, og knytter sterke relasjoner til publikum. Hun har en mektig teft for det nære og emosjonelle, samt det humoristiske og varme. Gjennom sitt svært reflekterte og beherskede vesen klarer hun også å balansere vanskelige tematikker med glans, sier Veronica Natvig, linjeprodusent i Fantefilm som har jobbet med Cecilie på «Tre Nøtter til Askepott» og «Mammon».

– Klarer å lage gull av det meste

– Jeg er glad og begeistret for sjansen til å jobbe med den fantastiske gjengen i Fantefilm. Jeg gleder meg til muligheten til å jobbe med kvalitet i de små historiene, som er varemerket til Fantefilm reklame, forteller Cecilie.

– Cecilie sin bakgrunn som både skuespiller, forfatter og regissør gjør henne til en helstøpt leder som vet å rendyrke historier og hvordan hun skal få det beste ut av skuespillere og teamet sitt. Hun er i det hele tatt en svært ettertraktet regissør som klarer å lage gull av det meste, så vi gleder oss til å lage reklame sammen med Cecilie, avslutter produsent Caroline Mathisen i Fantefilm