Chris Kirkemo ny byråleder i Involve

Involve har gjort noen vesentlige omrokkeringer i ledelsen av organisasjonen.

Involvebestum
Fra venstre: Nye roller og ny adresse for Henning Figencshou, Øyvind Nedrelid og Chris Kirkemo i Involve-gruppen.

Involve har opplevd et godt tilsig av nye kunder og prosjekter i 2020, tross utfordringene med corona. Derfor er det gjennomført omorganisering i selskapet av strategisk betydning: Øyvind Nedrelid, som også er på eiersiden i byrågruppen, har ledet gruppen de siste årene, og går videre opp som styreleder og vil jobbe videre med de mer langsiktige strategiene for gruppen. Henning Børve Figenschou går fra rollen som byråleder til å overta Øyvinds rolle som daglig leder for hele Kommunikasjonshuset Involve. Tidligere strategisk rådgiver og konseptutvikler, Chris Kirkemo, blir ny byråleder.

– Involve-gruppen ble startet allerede i 1995 og siden 2005 har jeg fått være med å utvikle familieselskapet til den gruppen vi er i dag. Ved å serve våre kunder med hardt arbeid og godt håndverk har selskapet hatt god vekst, og jeg er stolt av å kunne overlevere lederskapet for alle de 44 medarbeiderne våre til en ny ledelse, sier Øyvind Nedrelid.

– Samtidig skal mitt og eiernes fokus videre være å utvikle oss sammen med våre kunder og forvalte ressursene våre på en god måte. Jeg gleder meg til å lede selskapet videre som arbeidende styreleder med fokus på forretningsutvikling, og er sikker på at Henning og Chris, sammen med resten av våre dyktige kollegaer, kommer til å videreutvikle gruppen på en god måte.

Nye kontorer i Bestumstubben

Lokalene på Skøyen er blitt for små, og 1. mars flyttet hele kommunikasjonshuset til nye og større lokaler i Bestumstubben 11. – Vi vokser, noe som betyr at vi trenger mer funksjonelle lokaler som stimulerer til å jobbe enda bedre på tvers av avdelingene, forklarer Figenschou. – I løpet av det siste året har vi fått fem nye fjes inn i Kommunikasjonshuset Involve, og vi kommer til å bli flere, så det sier seg selv at vi måtte ha mer plass.

Rigget for vekst

– Involve skal være mer offensive og tydeligere i sin kommunikasjon eksternt. Denne omorganiseringen vil gjøre oss bedre rigget til vekst og mer operative, forteller ny daglig leder Henning Børve Figenschou.

– De to årene jeg har jobbet som byråleder har gitt meg en svært god mulighet til å bli godt kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i Involve, eierfamilien og kundene våre. Jeg er stolt av å kunne videreføre eiernes verdier og kultur i videre utvikling av gruppen. Dette gjøres ikke av en person, men av alle som jobber i Involve, i fellesskap.

– Involve er et familieeid selskap og vi arbeider etter familiens verdigrunnlag, vi skal støtte hverandre og de rundt oss. Vi skal utgjøre en forskjell for våre kunder og våre samarbeidspartnere, uttaler Figenschou.

Byråleder Chris Kirkemo ser flere muligheter nå. – Involve Advertising og PR har allerede jobbet tett sammen de siste årene, nå ser vi fruktene av dette. Vi ser at markedet ønsker kommunikasjonstjenester på tvers av flere disipliner og kanaler. Jeg ser frem til å jobbe enda tettere med et sterkt faglig miljø og utvikle menneskene og byrået videre.