Christian Rubeck går til FUS!

Lanserer nytt samarbeid og ferskt filmprosjekt.

BP9 A9996xxx
Christian Rubeck skal regissere film for FUS!

– Christian er dedikert, dyktig og vet hva han vil – og det er kvaliteter vi setter pris på her i FUS!, sier produsent Halvor Lid. – Helt fra vi snakket sammen første gang har det føltes veldig riktig at vi skulle samarbeide. Derfor kjennes det ekstra godt at vi allerede nå har gjort vår første reklamefilm sammen.

Rubecks regidebut under FUS!-banneret er en film for Pårørerendesenteret i samarbeid med Atyp.

Director’s cut av Pårørendesenterets første reklamefilm.

– Det er stor stas å bli invitert med på FUS!-laget og det var en fryd å lage denne første filmen, sier Christian Rubeck. – Utgangspunktet var en sterk idé fra Atyp, og med et dyktig team rundt meg var det en takknemlig oppgave å blåse liv i den. Jeg gleder meg stort til å regissere neste film!

Rubeck har med sin bakgrunn som skuespiller utdannelse fra prestisjetunge Drama Centre London, og har de siste årene også jobbet som regissør. Nå tar han steget over til FUS!, til begeistring fra produsentene Glenn Huth Mæland og Halvor Lid.

– Å bli kjent med Christian har vært en glede, blant annet har vi lært at han også er fotonerd og tidligere hadde eget mørkerom i kjelleren. Å se at han også tar med seg det engasjementet og detaljfokuset over i regiarbeidet sitt, det klarer vi ikke la være å bli imponert over, sier FUS!-produsentene.