Cloé Bailly til Hobby Film

Cloé Bailly blir herved representert av Hobby Film i Skandinavia, sammen med regissører som Oskar Bård, Vesa Menninen & The Pelorian Brothers.

93433 2ce3e original
Cloé Bailly.

Den unge franske regissøren Cloé Bailly har regissert filmer for internasjonale kunder som Axe, The Cannes Film Festival, Gucci, Vouge, IKEA, Baileys og Hérmes. I 2017 vant hun Gull i Cannes YDA for filmen «Alexa on Alexa: Dating Alexa Chung» for Brithish Vouge. Samme år var hun også nominert til prestisjetunge Shots Best New Director Award.

– Jeg er så glad for å komme i gang i Skandinavia. Jeg har alltid vært en stor fan av arbeidet byråene har produsert og å finne et hjem i Hobby er en perfekt match for meg, sier Bailley.

– Vi er så stolte og heldige som har fått lov til å representere Cloé her i Skandinavia. Hun er et stort talent og på god vei til å ta over verden! Vi håper vi kan hjelpe til med plyndringen av de beste manusene Skandinavia har å by på, sier Hobby film-grunnlegger Oskar Bård.

Bailley har skrevet og regissert to kortfilm-komedier som har mottatt priser på ulike festivaler. I dag skriver hun på manuset til sin første langfilm, en fransk komedie om sex.

– Å få Cloé med på laget er helt rått! Hun regisserer fantastiske ting og blander humor og vakker estetikk på en helt egen måte. Jeg tror norske byråer kan nyte godt av hennes x-faktor. Det ligger noen helt fantastiske manus der ute som absolutt kunne hatt godt av litt fransk snert ala Cloé, sier Elisabeth Nøstvik, daglig leder og produsent i Hobby Film Oslo.

Se to av hennes reklamefilmer her: «Balls» for Lynx og «Alexa on Alexa: Dating Alexa Chung» for British Vouge.