Codan velger DDB

Forsikringskjempen Codan (tidligere Trygg-Hansa) har gjennomført en nordisk byråkonkurranse og endte til slutt på DDB Oslo som byråforbindelse på samtlige markeder i Norden.

At DDB har et velfungerende nordisk nettverk har vært avgjørende ved valg av byrå.
– Vi har vurdert et stort antall ulike byrånettverk med nordisk tilstedeværelse. Etter en grundig prosess har vi nå bestemt oss for å innlede et samarbeid med DDB, sier Johan Hedensiö, nordisk ansvarlig for Strategi og Markedsføring og Kommunikasjon i Codan.

Det nordiske DDB-teamet skal ledes av Lars Axelsson sammen med Thomas Brenemark, Pernille Gjöls og Andreas Dahlqvist. I Norge blir Codan betjent av det kreative teamet Lena Niemi og Vilde Jorfald, rådgiver Hans Petter Stub og prosjektleder Ann-Jeanette Grønli.
– Codan er et nyetablert varemerke i Norge med et stort potensial, ikke minst ved at varemerket er så veletablert i Danmark. Nå har vi en spennende utfordring med å utvikle varemerkearbeidet på nordisk basis, noe som utnytter vårt tilbud på beste måte, sier Rolf Stokke, administrerende direktør i DDB i Norge.

Codan-konsernet er Skandinavias tredje største forsikringsselskap med flaggskipene Codan i Danmark og Trygg-Hansa i Sverige.