Concorde Design inn i KF

Med Concorde styrkes Kreativt Forums fokusering på design.



Concorde er et designbyrå med fire ansatte. Byrået har designet en lang rekke gavebøker og magasiner, og de arbeider med visuell utvikling for både kulturliv, næringsliv og redaksjoner. De største oppdragsgiverne er Det Norske Teatret, Forlaget Press, Plan Norge, Forskerforbundet og Hjemmet Mortensen.
– Kreativt Forum er den interesseorganisasjonen som best ivaretar designbyråenes interesser, sier daglig leder Torstein Bremset.

– Sammen med foreningen skal vi bidra til økt forståelse for og investeringsvilje i design.

Kompetanse og etikk. For å bli medlem, stilles det blant annet krav til godkjent kompetanse innenfor kommunikasjonsrådgivning og markedsrett. Byrået tiltrer samtidig Kreativt Forums Vær Varsom Plakat som er et etisk regelverk for utforming av verdiskapende kommunikasjon.
– Vi ønsker Concorde Design hjertelig velkommen. De er et prisvinnenende byrå som viser at god design også i kulturlivet har stor betydning for økt omsetning, og de representerer en side av designbransjen som er relativt ny i vår forening, sier daglig leder i Kreativt Forum, Sol M Olving.

– Det er viktig for utviklingen at byråene har den rette kompetansen, og at vi får synliggjort den verdiskapning de bidrar med for sine oppdragsgivere, sier hun

Les mer om Kreativt Forums aktiviteter her.