Cook skal lede Miksmaster

Soda Reklamebyrå, Konsulatet og Innoventure Design Center slår seg sammen til ett byrå fra 1. januar under navnet Miksmaster.



Til sammen blir det 30 medarbeidere i Wergelandsveien 7 som skal tilby kommunikasjons-aktiviteter fra ett miljø. Det nye byrået skal ledes av Henning Cook, som har over 25 års erfaring fra kommunikasjonsbransjen. Han har ledet flere reklame- og PR-byråer, og kommer nå sist fra PR-byrået MS&L som daglig leder.
– Jeg syntes at dette er en meget spennende etablering med en bred sammensatt kompetanse, som vil bety at vi kan løse komplekse kommunikasjonsutfordringer fra kundene, men også gi løsninger på den enkelte kommunikasjonsdisiplin, sier påtroppende daglig leder Henning Cook.

Soda og Konsulatet flyttet tidligere i høst inn i lokalene til Innoventure Design Center.
– På den korte tiden vi har hatt kontor-fellesskap har vi allerede fått et svært godt samarbeid på flere kunder. Vi har også god tilgang på nye prosjekter og kunder. Dette er i seg selv en veldig god nyhet i disse tider, sier Brita Bergsnov-Hansen, daglig leder av Innoventure Design Center.

De tidligere lederne Brita Bergsnov-Hansen, Mona Wiheden og Kirsti Hansen vil gå inn i ledergruppen med ansvar for hvert sitt kompetanseområde.