Creative Heads med techoppkjøp – vil bli førstevalget på Romerike

Markedsføringsbyrået Creative Heads kjøper opp teknologiselskapet Visana og styrker sitt tjenestetilbud innen web, e-commerce og utvikling. Byrået satser nå stort, med utvikling av egen plattform.

Visana Creativeheadsx
Waqar Rana, Abtin Rahmanian og Saif Rana. Foto: Creative Heads

Creative Heads ble til som et resultat av fusjonen mellom Optus AS og Bajasen Design og Reklame AS tidligere i år. Ifølge byrået har sammenslåingen vært positiv, med en vekst på nesten 100 prosent. Nå tar de neste steg i utviklingen og henter inn kompetanse innen tech for å kunne tilby alt av tjenester innen markedsføring og utvikling.

– Visana er et ungt selskap med bra utviklingsmiljø, og vi er glade for å få dem inn i Creative Heads. Vi tror nettbutikk vil bli større innen den digitale sfæren i tiden fremover, og dette er noe vi vil satse mer på. Oppkjøpet gir oss gode integrasjonsmuligheter og etter hvert en egenutviklet e-commerce-plattform. Med egne ben å stå på innen tech, kan vi ta et steg videre. Nå går vi for de store kundene, sier Abtin Rahmanian, CEO i Creative Heads.

Etablerer datterselskapet CH Tech

Med oppkjøpet får Creative Heads to nye ansatte på hovedkontoret, i tillegg til et utviklerteam i utlandet. Creative Heads har etablert datterselskapet CH Tech, der utviklerne er ansatt. Waqar Rana og Saif Rana, nyansatte i CH Tech, tror oppkjøpet vil føre med seg mye positivt.

– Å bli en del av Creative Heads vil skape nye muligheter for oss. Vi blir nå en del av et større fagmiljø med sterkt fokus på vekst og utvikling, noe som gjør det mulig for oss å senke skuldrene. Vi har på ingen måte roet ned tempoet eller redusert innsatsen, men å bli med i Creative Heads gjør det mulig for oss å satse tyngre på teknologien vi brenner for, med større økonomiske ressurser og et større dedikert utviklerteam, sier Waqar Rana, CTO i CH Tech.

– Som en del av Creative Heads er vi i en mye bedre posisjon til å ta inn større kunder og jobbe med større prosjekter. Nå har vi mer vekstpotensiale, og vi kommer nok til å omsette for en god del mer enn det vi opprinnelig hadde planlagt. Ikke minst har vi nå tilgang til et stort fagnettverk, noe som virkelig er en fordel for oss, sier Saif Rana, utvikler i CH Tech.

Hårete mål

CH Tech har store planer for fremtiden. Blant annet jobber utviklerne med å lage en plattform der man kan effektivt bygge applikasjoner for kunder med mer omfattende krav. Eksempelvis integrasjoner, større nettbutikker og applikasjonsutvikling for web og mobil.

– Nå får vi en plattform som grunnlag, og trenger kun å utvikle mindre applikasjoner for kunder som trenger ekstra funksjoner eller har behov for skreddersydde løsninger. Slik sparer vi tid og penger, sier Waqar Rana.

Creative Heads har et uttalt mål om å bli størst på Romerike. Rahmanian forteller at de neste år har et mål om å ligge på en omsetning på 35 millioner kroner sammenlagt for gruppen. Med styrket kompetanse innen teknologi, mener han at selskapets mål er innen rekkevidde.

– Nå har vi et komplett tjenestetilbud. Uansett hva kundene trenger innen markedsføring eller utvikling, så kan de kjøpe det fra Creative Heads. Hos oss får de attpåtil en egen kontaktperson som kan hjelpe dem med alt. Derfor mener jeg at vi nå bør være den foretrukne byrået på Romerike, slår Abtin Rahmanian fast.