Creuna ekspanderer i Sverige

Kjøper byrået Fanclub i Malmø.

92929 eccba original
Konsernsjef Torstein Harildstad i Creuna Norge.

Creuna har allerede et solid fotavtrykk i Norden, med over 350 ansatte i Norge, Sverige. Danmark og Finland. Nå etablerer de Creuna Malmø gjennom oppkjøp av byrået Fanclub.

– Øresundsregionen er i en spennende, ekspansiv fase der Creunas sterke kompetanse innen digitalisering og forretningsutvikling tydelig etterspørres. Vår tilstedeværelse vil styrke vårt nordiske fotavtrykk og evne til å bistå eksisterende og nye, lokale og nordiske, kunder med tilhold i regionen, sier konsernsjef Torstein Harildstad i Creuna.

– Med oppkjøpet av Fanclub har vi innlemmet et byrå som er svært sterke på kreativ og strategisk kommunikasjon. Med sin posisjon som et meget anerkjent og det mest prisbelønte reklamebyrået i sør-Sverige, gir Fanclub oss umiddelbart inngrep i markedet. Samtidig blir Creunas spisskompetanse og leveransekraft innen større, innovative digitaliseringsprosjekter nå lett tilgjengelig for ambisiøse kunder i Øresundsregionen. Vi blir i stand til å tilby integrerte, helhetlige kommunikasjonsløsninger fra idé til forvaltning, sier Harildstad.

I Norge teller Creuna 120 ansatte.