Creuna, POL/Apt og Trigger/Good Morning er Webby-nominert

En nettløsing, et MMOMMG-spill, en interaktiv quiz og en rar onlinefilm utgjør de fire norskproduserte jobbene nominert til 20th Annual Webby Awards.

72763 6f9f1 original

Tre forskjellige norske jobber er nominert, og «Bli regnskogsvokter» («Rainforest Guardians») for NRK TV-aksjonen 2016 av POL/Apt er blitt stemt opp i to kategorier i årets konkurranse: Activism og Best Use of Photography. Den mottok også en såkalt Honoree, eller hederlig omtale for Best Art Direction.

Samme jobb vant gull i årets Gullblyanten i kategorien Design – Web/Animasjon.

Creuna er nominert for «Lyderia», et Massively Multiplayer Online Music Making Game og en musikalsk møteplass for 10-12 åringer. Jobben er nominert i kategorien Games. Den fikk også en Honoree i Best Use of Video or Moving Image.

Trigger med Good Morning er også nominert: «Lærepenger» («Money Lessons») for DNB har som mål å lære unge verdien av penger. Den er nominert i kategorien Education.

Made in Mosjøen

Den siste norske jobben er en selsom online-tvserie titulert «Made in Mosjøen» laget av Aleksander L. Nordaas. Serien er nominert i kategorien General Film/Weird og består av 19 episoder som du kan se gratis her.

Det er 15 dager igjen å stemme på årets Webby Awards.