«Cure for me» vant prisen for beste film i SRF Kuben

Under årets prisutdeling fra Salgs- og Reklameforeningen i Bergen, SRF Kuben, var det Sølvrev som stakk av med prisen for beste film for Aurora-videoen «Cure for me».

SLV06929 Edit
Produsent Christer Dyngeland og regissør Sigurd Fossen. Foto: Sølvrev

Fredag den 13. ble rene lykkedagen for produksjonsselskapet Sølvrev, da de kunne gå hjem med sin første SRF kube for musikkvideoen «Cure for me», laget for og med Aurora. I spissen for produksjonen sto regissør og produsentduoen Sigurd Fossen og Christer Dyngeland.

– Låten ble inspirert av debatten rundt homoterapi og ble laget som en hyllest til alle de som skiller seg ut og opplever hat og diskriminering for å være den de er. En av føringene vi fikk var at videoen skulle være inspirert av Queens «Bohemian Rapsody», med referanser fra Tim Burtons «Alice in Wonderland», og i lys av låtens energi ønsket vi å skape en video hvor Aurora kunne uttrykke seg fritt, lekent og nærmest rebelsk, sier regissør Fossen om produksjonen.

Som en del av begrunnelsen fra SRF Kuben, ble effektene og lysbruken løftet frem som viktige faktorer for at videoen vant, så vel som koreografi og tema:

«Juryen trekker frem en fantastisk koreografi og oppbygning gjennom hele filmen. En tydelig hyllest til alle de som skiller seg ut og opplever hat og diskriminering».

Se videoen her.

Duoen godt fornøyd med årets pris.

– Etter mange år med nominasjoner, var det digg å endelig vinne en kube! Dette er en video vi er veldig stolt av, og det er kjekt å få anerkjennelse fra bransjen på det man skaper. Denne kuben er en fin anerkjennelse av alle som har vært med på prosjektet, og hele gjengen i Sølvrev!, sier produsent Dyngeland.

Videoen har til nå blitt sett over 17.millioner ganger.

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) kårer hvert år de beste kreative arbeidene som er laget i Vestland.