Danner nytt nett-byrå

Syv medarbeidere i Virtual Garden ScreenPlay sluttet like før jul. Nå gjennoppstår de i form av det heldigitale byrået Voyage.Syv av de ansatte i Virtual Garden Screenplay sluttet i byrået like før jul («plassert på andre områder» ifølge Christian Espeseth i Dagens Næringsliv 15. januar). Nå gjenoppstår de syv som det heldigitale byrået Voyage.

Sveinung Totland og Rune Glad, henholdsvis leder og kreativ leder i ScreenPlay, skal spille samme roller i nyetableringen.
– Jeg har hatt noen fine år i Løvenskioldsgate, men tiden var nå inne for å søke nye utfordringer, sier Sveinung Totland i en melding.

Duoen har siden 1996 jobbet med nye digitale medier.

Ulike målsetninger Til Dagens Næringsliv sier Totland at han og ledelsen i Virtual Garden hadde forskjellige ønsker.
– Vi fikk ikke gjennomslag for vårt ønske om en tydeligere digital strategi. Den økonomiske situasjonen ga også begrenset handlingsrom til tross for at inntjeningen var god for den digitale virksomheten, sier Totland til DN.

Virtual-sjef Christian Espeseth avviser overfor DN at byrået er dårligere rustet enn før på det digitale. 19 av 51 personer jobber nå med internett i Virtual Garden. Voyage skal fortsette som underleverandør på enkelte av byråets kunder, ifølge Espeseth.