Deler alt på nye nettsider

Kommunikasjonsbyrået Trigger slår et slag for økt åpenhet i kommunikasjonsbransjen og lanserer i dag nye nettsider med åpen kundeliste og inngående beskrivelser av arbeidene Trigger har levert.

21835 65d56 original
Triggers nye hjemmeside

Kommunikasjonsbyrået Trigger lanserer sine nye nettsider der de viser frem hva de har gjort, for hvilke kunder og hvordan de har gjort det.

– Deler av kommunikasjonsbransjen forsøker å mystifisere arbeidet de gjør og hevder åpenhet er umulig. Vi mener det er feil i de aller fleste tilfeller. Det ser man også internasjonalt, der graden av åpenhet er vesentlig høyere enn her hjemme, sier Preben Carlsen, daglig leder i Trigger.

– Må synliggjøre verdiene vi skaper

Det er vanlig å fortelle om hva man har gjort. Det som ikke er vanlig er å fortelle om hvilke tanker og innsikt som ligger bak de ulike løsningene. Med nye nettsider skal Trigger gjøre nettopp dette. Alle som vil kan se hvordan Trigger har fått svært ulike målgrupper til å engasjere seg i norske og internasjonale virksomheter.

Se Triggers nye nettsider her: www.trigger.no


– Hvis kommunikasjonsbransjen skal vokse videre og bli verdsatt av flere, er det viktig at vi synliggjør verdiene vi skaper. Det gjør vi best ved å fortelle hva vi gjør og hvordan vi gjør det. De nye nettsidene våre er et lite skritt på denne lange veien, sier Carlsen.

– Vi har så vidt begynt, men håper dette kan inspirere både på kunde- og byråsiden til å gjøre det samme, og at folk finner innholdet interessant nok til at de ønsker å følge med oss videre, sier han.

Disse har gjort jobben: Designet av de nye nettsidene, og oppdateringen av den grafiske profilen til Trigger, er det Bielke+Yang som har stått for, mens Dekode har tatt hånd om produksjonen av nettsiden.

– Det har vært en sann glede å jobbe med Bielke+Yang og Dekode i alt fra planlegging til implementering. Hvis noen er på jakt etter Norges dyktige designere eller et digitalt byrå som kan sine saker, trenger dere ikke lete lenger, for den gjengen vi har jobbet med kan anbefales på det varmeste, sier Carlsen.