Den Lille Nøttefabrikken til Ernö

Brynild Gruppen flytter nøttekontoen til Karlstadgata.

91164 d9abd original
Rådgiver Vegard Urke, produktsjef Erik Andreas Christensen (Brynhild), AD Trond Vestengen og tekstforfatter Dagmar Kollstrøm.

Ernö har allerede ansvaret for flere av Brynild Gruppens merkevarer, slik som Minde Sjokolade, Dent, Supermix og St Michael. Nå tar også Den Lille Nøttefabrikken turen til samme byrå.

– Vi har samarbeidet veldig godt med Ernö over flere år, ikke minst har de bidratt til at Dent, med vår siste lansering Dent Crush, har blitt landets største pastillmerke, og er på full fart inn i det svenske markedet. Den Lille Nøttefabrikken opplever stadig større konkurranse, og det er viktig for oss å ha en engasjert samarbeidspartner som kan bidra til at produktene våre blir riktig posisjonert i forbrukernes hoder, sier produktsjef Erik Andreas Christensen i Den Lille Nøttefabrikken.

Teamet som skal håndtere nøttekontoen er AD Trond Vestengen og tekstforfatter Dagmar Kollstrøm, rådgiver Vegard Urke og prosjektleder Christina Langthon.

Hos Brynild Gruppen er det produktsjef Erik Andreas Christensen og kategorisjef Hilde Sandmæl som har ansvaret for nøtteporteføljen.

Samarbeidet er allerede godt i gang.