Designer til Heydays

Designbyrået Heydays ansetter Felix Skaara, som kommer nyutdannet fra Westerdals og var praktikant hos Heydays det siste året under utdanningen.

63424 7c429 original
Felix Skaara og Mathias Hovet.

Felix Skaara skal jobbe med identitetsutvikling og interakasjonsdesign i Heydays. Byråleder Mathias Hovet sier han er glad for å få talentet i hus.

– Vi kjenner Felix fra før og hadde stor glede av å ha ham som praktikant i fjor. Han er nysgjerrig, gira og med en solid interesse for historiefortelling, og det er noe som passer Heydays veldig godt. Med økende oppdragsmengde og behov for flere som kan jobbe tett med kundene på både design av identiteter og prototyping av nettsider, var valget enkelt. Å fortelle gode historier gjennom visuelle identiteter, enten fysisk eller digitalt, krever folk som klarer å tenk helhetlig, uavhengig av medie, og her har Felix vist han har teft. I tillegg kler vi oss i akkurat de samme fargene, noe som virker betryggende, sier Hovet.

Skaara fant formen i Heydays allerede som praktikant.

– Jeg skjønte tidlige at dette var et sted som passet meg veldig godt. Bra miljø, faglig utfordrende og jeg følte jeg fikk ansvar tidlig. Heydays er sterke på konsept i identitetene og gjør samtidig mye av implementeringen på nett. Jeg har etterhvert blitt veldig glad i møtepunktet mellom design og programmering, som er noe jeg gleder meg til å jobbe med mer med fremover, kommenterer Skaara.

For tiden jobber Heydays med blant andre Pebble Smartwatches, Backegruppen, Torggata Bad, Fritt Ord, Designers Saturday, Kagge forlag, LK Hjelle, Scandianavian Business Seating, Dinesen og Kolonial.no.